קרם שוקולד מיוחד לפסח

4 מנות

זמן הכנה: 20 דקות + 3 שעות קירור

זמן בישול: 20 דקות

מצרכים:

200 גר' שוקולד מריר (72%)

1 כף דבש נוזלי

1 כפית תמצית וניל

300 מ"ל שמנת מתוקה

80 גר' סוכר חום

1 כפית קורנפלור

1 כפית קינמון

אופן ההכנה:

מחממים מים בסיר ומביאים אותם לרתיחה. בקערה מניחים את קוביות השוקולד, הדבש והסוכר החום. מניחים את הקערה על הסיר, מנמיכים את האש ובמשך כ-15 דקות ממיסים את השוקולד תוך כדי ערבוב עד שהשוקולד נמס. מוסיפים בהדרגה 200 מ"ל שמנת לעיסת השוקולד עד קבלת מרקם אחיד.

בקערה מערבבים יחד את הקורנפלור, תמצית הוניל והקינמון, מוסיפים תוך כדי ערבוב את יתר שמנת המתוקה.

מוסיפים את תערובת זו בהדרגה ותוך כדי ערבוב לתערובת השוקולד ומבשלים עד שהתערובת מתעבה.

מצננים מעט ואז מחלקים לארבע קערות הגשה ומקררים כשלוש שעות.

לפני ההגשה מפזרים מעל מעט סוכר חום וניתן לעטר בתות או פטל.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן