קריק פרובנסאלי

2 מנות

זמן ההכנה: 10 דקות

זמן הבישול: 5 דקות

מצרכים:

1 תפוח אדמה

1 ביצה

מלח ופלפל גרוס

1 שן שום

זר פטרוזיליה

1 כף שמן זית

1 כף שמן תירס

אופן ההכנה:

קוצצים יחד את הפטרוזיליה והשום.

קולפים את תפוח האדמה, מגרדים אותו ומיד מוסיפים ביצה (כדי למנוע את השחרת תפוח האדמה) ואת תערובת הפטרוזיליה. מערבבים היטב. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

מחממים את שני סוגי השמן במחבת מספיק רחב כי הקריק צריך להיות דק. מטגנים משני הצדדים.

*יכולים להגיש יחד עם סלט עלים ירוקים ובליווי קולי עגבניות.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 143
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן