2 מנות
זמן ההכנה: 10 דקות
זמן הבישול: 5 דקות
מצרכים:
1 תפוח אדמה
1 ביצה
מלח ופלפל גרוס
1 שן שום
זר פטרוזיליה
1 כף שמן זית
1 כף שמן תירס
אופן ההכנה:
קוצצים יחד את הפטרוזיליה והשום.
קולפים את תפוח האדמה, מגרדים אותו ומיד מוסיפים ביצה (כדי למנוע את השחרת תפוח האדמה) ואת תערובת הפטרוזיליה. מערבבים היטב. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
מחממים את שני סוגי השמן במחבת מספיק רחב כי הקריק צריך להיות דק. מטגנים משני הצדדים.
*יכולים להגיש יחד עם סלט עלים ירוקים ובליווי קולי עגבניות.