קינוחים
שנה עסקית חדשה בפתח – זמן לחשבון נפש
שנה מסתיימת ושנה חדשה בפתח בכל שנה ישנם דברים שאנו מצטערים שעשינו וישנם כאילו שאנו מצטערים שלא עשינו. בכל שנה
התחלה חדשה בעסק – עם סליחה פיננסית וזריעה לעתיד
עולם העסקים מזמן לנו שוב ושוב רגעים של התחלה. בין אם מדובר בעצמאי שעושה את צעדיו הראשונים ובין אם בעל
אחת ולתמיד, מהו דיבידנד?
דיבידנד הוא חלוקה של רווחי החברה לבעלי המניות שלה. כאשר חברה מסיימת שנה או רבעון עם עודף רווחים, היא נדרשת
זריעה וקציר – מהשדה אל חינוך הילדים
הורים הם האדמה, הילדים הם הזרעים – הבחירה שלנו היא איזה שדה נרצה לראות בעתיד. כבר ארבעים וארבע שנים שאנחנו
זרעים של התחלה: על סליחה כפעולת צמיחה
יש רגעים שבהם נדמה לנו שהכול מתחיל מחדש – שנה חדשה, תקופה אחרת, קשר שנפתח. אבל כל התחלה אמיתית אינה
זריעה, התחלות וסליחה – שלושה זרעים בדרך שלנו
לפעמים אני עוצרת לרגע, מתבוננת בגיליון החדש של מדור לדור, ומרגישה את אותה התרגשות שמלווה אותי כבר למעלה מי"ג שנים.
קסרול תפוחי אדמה סתווי
4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: שעה מצרכים: 10 שזיפים מיובשים 4 תפוחי אדמה 2 בצלים 2 גזרים 10
סלט מנגו, אבוקדו וגרעיני רימון
4 מנות זמן ההכנה : 15 דקות מצרכים: 2 מנגו 2 רימונים 2 אבוקדו 50 מ"ל רום 100 גר' סוכר
חזה אווז צרוב עם רוטב יין לצד תאנים אפויים
6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול/אפיה: 40 דקות מצרכים: 2 חזה אווז שלמים 12 תאנים 4 כפות דבש
דג בקלה עם חמאת רימונים
6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: חצי שעה מצרכים: 6 חתיכות דג בקלה של 150 גר' 500 גר'