פנה קוטה של גבינה לבנה ועשבי תיבול

4 מנות

זמן ההכנה: 10 דקות

זמן קירור: שעתיים

מצרכים:

460 גר' גבינה לבנה

3 דפי ג'לטין

4 כפות מים רותחים

1/2 כפית פטרוזיליה קצוצה

1/2 כפית טרגון קצוץ

1/2 כפית עירית קצוצה

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

שמים בקערה את דפי הג'לטין ומעל שופכים מים כדי שיתרככו.

אחרי כמה דקות מוציאים את דפי הג'לטין וסוחטים אותם היטב. מניחים בקערה ושופכים מעל את המים הרותחים. מערבבים היטב כדי לקבל מסה אחידה.

בקערה מערבבים יחד את הגבינה עם הג'לטין המומס, המלח, הפלפל ואת עשבי התיבול. מחלקים את המסה בין ארבע כוסות. מכניסים לקירור כשעתיים. לפני ההגשה מכניסים את הכוסות למים פושרים כדי לחלץ את הפנה קוטה.

*אפשר להחליף את הג'לטין ב אגר אגר (6גר') שממיסים בארבע כפות שמנת בישול.

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן