4 מנות
זמן ההכנה : 20 דקות
זמן בישול: 5 דקות
מצרכים:
4 פלפלים אדומים וכתומים
300 גר' גבינה לבנה
125 גר' גבינת רוקפור
1 כף קרם פרש
2 כפות שמן זית
3 בצל ירוק
1 שן שום
1 צרור עירית
2 ענפים טארגון
2 ענפים פטרוזיליה
1/4 כפית פפריקה
1 כפית פלפל שחור טחון
מלח
אופן ההכנה:
מניחים את הגבינה הלבנה במסננת ומסננים במשך עשרים דקות. מחממים פלנצ'ה ומניחים מעל את הפלפלים. מסובבים אותם כדי שישרפו מכל הצדדים. מכניסים אותם לשקית ניילון ומסננים. זה מקל על קילופם. חוצים אותם לשניים ומרוקנים מן הגלעינים. ניתן גם להשאיר אותם שלמים.
קוצצים את הבצלים, מועכים את שן השום. מניחים בקערת מעבד המזון, ממליחים ומוסיפים את העירית הקצוצה. טוחנים יחד. מפוררים את גבינת הרוקפור ומסיפים לקערת המעבד, טוחנים שוב. מוסיפים את הקרם פרש, שמן הזית, הפפריקה, הפלפל השחור וטוחנים שוב. קוצצים יחד את הפטרוזיליה והטרגון. מוסיפים למסה. טועמים ומתקנים את התיבול.
ממלאים את הפלפלים ושומרים בקירור. ניתן גם להכין יום קודם. אם השארנו את הפלפלים שלמים אפשר לפרוס אותם לפרוסות.