זמן הכנה: 15 דקות.
זמן בישול: עד ריכוך המרכיבים.
למחית תפוחי אדמה:
5 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה.
1 מיכל שמנת לבישול.
50 גר' חמאה.
למחית בטטה:
4 בטטות .
50 גר' חמאה.
חצי מיכל שמנת לבישול .
50 גר' גבינה צהובה מגוררת.
50 גר 'גבינת מוצרלה מגוררת.
|
אופן הכנה :
קולפים את תפוחי האדמה ו הבטטות ,במקביל.חותכים לקוביות.מכניסים לשני סירים שונים ,מכסים במים וממליחים לפי הטעם,מביאים לרתיחה ומבשלים עד ריכוך הירקות.
כשתפוחי האדמה והבטטות מבושלים .מצננים ומחזירים כל אחד לסיר שלו .
מועכים את תפוחי האדמה ,מוסיפים את החמאה ואת השמנת ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מועכים את הבטטות ,מוסיפים את החמאה ,השמנת והגבינות.מערבבים עד לקבלת מרקם חלק .
בתיאבון!!