פירה בשני צבעים

זמן הכנה: 15 דקות.
זמן בישול: עד ריכוך המרכיבים.
למחית תפוחי אדמה:
5 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה.
1 מיכל שמנת לבישול.
50 גר' חמאה.
למחית בטטה:
4 בטטות .
50 גר' חמאה.
חצי מיכל שמנת לבישול .
50 גר' גבינה צהובה מגוררת.
50 גר 'גבינת מוצרלה מגוררת.
אופן הכנה :
 קולפים את תפוחי האדמה ו הבטטות ,במקביל.חותכים לקוביות.מכניסים לשני סירים שונים ,מכסים  במים וממליחים לפי הטעם,מביאים לרתיחה ומבשלים עד ריכוך הירקות.
כשתפוחי האדמה והבטטות מבושלים .מצננים ומחזירים כל אחד לסיר שלו .
מועכים את תפוחי האדמה ,מוסיפים את החמאה ואת השמנת ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
 מועכים את הבטטות ,מוסיפים את החמאה ,השמנת והגבינות.מערבבים עד לקבלת מרקם חלק .
 בתיאבון!!

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן