פילאף אורז עם פטריות

6 מנות

זמן ההכנה: 15 דקות

זמן בישול: 35 דקות

מצרכים:

5 כפות שמן זית

2 בצלים אדומים קצוצים

4 שיני שום פרוסות

3 סלסילות פטריות טריות שונות, פרוסות

30 גר' פטריות פורצ'יני מיובשות שרויות כחצי שעה במים רותחים

1 וחצי כוס אורז בסמטי

1/2 כוס יין לבן יבש

מלח ופלפל לפי הטעם

2 וחצי כוסות ציר עוף

1 כוס עירית קצוצה

אופן ההכנה:

מחממים בסיר את השמן ומזהיבים את הבצל והשום. מוסיפים את הפטריות, מסננים את הפטריות היבשות וקוצצים ומוסיפים לסיר. מטגנים כ – 10 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים.

מוסיפים את האורז ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את היין. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את ציר העוף. מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כשהסיר מכוסה במשך כ-20 דקות. מכבים ומחכים כ-10 דקות. מוסיפים את העירית הקצוצה, מערבבים ומכסים שוב כ-5 דקות.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן