פאי רועים (Hachis Parmentier)

4 מנות

זמן הכנה: 25 דקות

זמן אפיה: 20 דקות

מצרכים:

400 גר' בשר טחון

6 תפוחי אדמה

2 בצלים

2 שיני שום

2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות

1 כף קמח

1 כפית עשבי פרובנס

1 חלמון

30 גר' גבינת פרמזן מגוררת

80 גר' חמאה

50 גר' גבינה צהובה מגוררת

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות ושמים בסיר. מכסים במים וממליחים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים עד שתפוחי אדמה רכים. מסננים ומרסקים לפירה. מוסיפים 50 גר' חמאה ומערבבים.

מקלפים וקוצצים את הבצל ואת שיני השום. ממיסים 30גר' חמאה ומזהיבים בה את הבצל והשום. מוסיפים את הבשר, את העגבניות, הקמח, עשבי פרובנס. מערבבים ומבשלים כ-10 דקות.

מחוץ לאש מוסיפים את החלמון ואת גבינת הפרמזן.

מחממים תנור לחום של 200 מעלות (6-7).

בתבנית חסינת אש שמים את תערובת הבשר ומעל את הפירה.  מפזרים מעל את הגבינה הצהובה ואופים

 

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן