פאי משמישים וגבינה לבנה

8 מנות

זמן ההכנה: 10 דקות

זמן אפיה: 35 דקות

מצרכים:

בצק פריך (המתכון בנפרד)

90 גר' חמאה

7-9 משמשים לפי הגודל שטופים וחצויים לשניים

1 כף קמח

2 ביצים

30 גר' סוכר

1 שקית סוכר וניל

200 גר' גבינה לבנה 9%

אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:

ממיסים את החמאה בקערה במיקרו .

מערבבים בקערה את החמאה המומסת יחד עם הגבינה הלבנה . מוסיפים לתערובת את הביצים , סוכר וניל והסוכר ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב .

לוקחים תבנית פאי ומשטחים בה את הבצק הפריך . דוקרים את הבצק בעזרת מזלג .

שופכים מעל את תערובת הגבינה ומעל מסדרים את חצאי המשמישים.

אופים בחום של 200 מעלות במשך 35 דקות . מצננים את הפאי .

כשהפאי קר מפזרים מעל אבקת סוכר 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן