עוגת גבינה

8 מנות

זמן ההכנה: 45 דקות

זמן אפיה: 40 דקות

מצרכים:

לבצק:

250 גר' קמח

קורט מלח

125 גר' חמאה רכה

40 גר' סוכר

1 שקית סוכר וניל

50 מ"ל חלב

גרידת לימון

למלית:

500 גר' גבינה לבנה

100 מ"ל קרם פרש

3 ביצים

40 גר' קורנפלור

135 גר' סוכר

1 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה:

לבצק:

בקערת המערבל מערבבים יחד את הקמח עם החמאה שחתכנו לקוביות.

מערבבים בפולסים קטנים. מוסיפים את הסוכר, סוכר וניל וקורט מלח,

מערבבים שוב ומוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבול את החלב.

משמנים תבנית קפיצית. מרפדים את התבנית עם הבצק.

מכניסים לקירור במשך חצי שעה.

דוקרים מעט בעזרת מזלג את תחתית התבנית.

למלית:

מערבבים בקערה יחד את הגבינה, הקרם פרש, חלמוני הביצים,

הקורנפלור, הסוכר, גרידת הלימון וסוכר וניל.

בקערה אחרת מקציפים לקצף חזק את החלבונים עם קורט מלח. מקפלים

אותם לתוך בלילת הגבינה.

שופכים את הבלילה מעל הבצק. מכניסים לתנור ואופים במשך ארבעים דקות.

מוציאים את התבנית מן התנור וממתינים חמש דקות. מניחים רשת מעל

התבנית והופכים. מסננים בצורה זאת במשך עשר דקות וכך המלית תשאר יציבה.

מעבירים לצלחת הגשה. מעטרים מעט באבקת סוכר.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן