4 מנות
זמן ההכנה: 20 דקות
זמן אפיה: 45 דקות
מצרכים:
200 גר' שוקולד מריר
200 גר' סוכר
100 גר' קמח
3 ביצים
100 גר' אגוזי מלך
1/2 שקית אבקת אפיה
200 גר' חמאה
קורט מלח
לקישוט: 50 גר' אגוזי מלך
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות (6).
יש לקצוץ את אגוזי המלך.
ממיסים את השוקולד עם כף מים, כשהשוקולד מומס מכבים את האש. מוסיפים תוך כדי ערבוב ובהדרגתיות את החמאה חתוכה לקוביות.
מעבירים לקערה ומוסיפים את הסוכר, הקמח, הביצים, את אבקת האפיה ואת אגוזי המלך.
משמנים תבנית מרובעת ושופכים את הבלילה פנימה. אופים במשך 45 דקות.
כשהעוגה קרה חותכים אותה לריבועים ושמים במנג'טים ומעטרים עם אגוז מלך.