דילוג לתוכן

עוגיות שקדים

כ 30 עוגיות

זמן ההכנה: 10 דקות

זמן אפיה: 10 דקות בתנור שחומם מראש (180 מעלות)

מצרכים:

250 גר' שקדים מולבנים

חצי כוס סוכר

חלבון של ביצה אחת

אופן ההכנה:

טוחנים את השקדים דק. שמים בקערה יחד עם הסוכר והחלבון שהוקצף לקצף חזק.

מערבבים עד לקבלת מסה אחידה.

משטחים את הבצק על קרש עץ ובעזרת כוסית קטנה יוצרים עיגולים. מניחים את העוגיות על תבנית משומנת היטב. משאירים רווחים בין העוגיות ואופים בתנור בחום בינוני כ-10 דקות

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 139
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
צור קשר
משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד