6 מנות
זמן ההכנה: 10 דקות
זמן אפיה: 20 דקות
מצרכים:
250 גר' גבינת שמנת עם עשבי תיבול
2 ביצים
3 כפות קמח תופח
50 גר' עגבניות מיובשות בשמן זית
1 כפית טימין
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה:
יש לחמם את התנור לחום של 180 מעלות (6)
מערבבים בקערה את גבינת השמנת, הביצים והקמח. מערבבים יחד עד קבלת עיסה הומוגנית.
מייבשים את עגבניות כשמניחים אותם על נייר סופג. פורסים את העגבניות לרצועות דקות. מוסיפים אותם לעיסת גבינה עם הטימין והפלפל.
ממלאים תבניות של מאפינס מסיליקון. ממלאים כ-שני שליש של גובה התבנית.
לפי גודל התבניות תוכלו לקבל בין 25 ל30 עוגיות.
אופים במשך עשרים דקות או עד שהעוגיות תפוחות וזהובות. מסננים מעט לפני ההגשה.