4 מנות
זמן ההכנה: 15 דקות
זמן אפיה: שעה
מצרכים:
2 ראשי סלרי גדולים
4 שומרים
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס
1 כף עשבי תיבול פרובנסלי
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות (6). מקלפים את ראשי הסלרי, שוטפים אותם וחותכים אותם לפלחים עבים. מנקים את השומרים וחותכים אותם לרבעים. מניחים בתבנית נייר אפייה, מניחים מעל את פלחי הסלרי ואת רבעי השומר. זולפים מעל שמן זית, ממליחים ומפלפלים ולבסוף מפזרים מעל את עשבי התיבול. אופים במשך שעה או עד שהירקות מתרככים.