4 מנות
זמן ההכנה: 20 דקות
מצרכים:
1 קישוא
1 מלון קטן
1/2 חבילה בזיליקום
רוטב וינגרט:
1 כף וחצי חומץ בין יין
1 כפית חרדל דיז'ון
3 כפות שמן זרעי ענבים
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מקלפים את המלון, חוצים אותו לשניים, מרוקנים את הגרעינים. חותכים אותו לקוביות גדולות. חותכים את קצוות הקישוא. בעזרת מנדולינה, פורסים את הקישוא לרצועות.
בקערה מניחים את קוביות המלון ואת רצועות הקישוא. קוצצים דק את הבזיליקום. מפזרים אותו מעל הסלט. מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים מעל. מערבבים.