מצרכים:
2 סלסלות פטריות מסוג שמפיניון חתוך לפרוסות
1/2 כוס אגוזי פקאן סיני (מסוכרים) קצוצים גס
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
לרוטב:
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס שמן
1/4 כוס חומץ בין יין
2-1 כפות סוכר
מלח
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
מניחים בקערה את הפטריות, אגוזי הפקאן והבצל הירוק.
מערבבים את חומרי הרוטב .
יוצקים את הרוטב על מרכיבי הסלט, מערבבים ומניחים לפחות רבע שעה (אפשר עד שעתיים) לספיגת טעמים לפני ההגשה
בתאבון!!