4 מנות
זמן ההכנה : 15 דקות
זמן קירור: 120 דקות
מצרכים:
4 עגבניות חתוכות לקוביות
2 מנגו בשלים מקולפים וחתוכים לקוביות
1 מלפפון חתוך לקוביות
1 פלפל ירוק פרוס לרצועות דקות
1 בצל שאלוט קצוץ דק
1 מיץ מלימון
1 כף שמן חרצני ענבים
1 כף חומץ יין לבן
כמה עלים פטרוזיליה קצוצות
1/2 חבילה נבטי סלק או אחר
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה :
בקערה קטנה מערבבים את חומרי הרוטב (שמן, חומץ, מיץ הלימון, בצל שאלוט, מלח ופלפל גרוס).
בקערת הגשה מניחים את קוביות המנגו, המלפפון, העגבניות, ורצועות הפלפל. מעל הכל שופכים את הרוטב.
מערבבים בעדינות על מנת לא לפגוע במנגו.
מעל מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה ומפזרים את הנבטים.