6 מנות
זמן ההכנה: 20 דקות
זמן קירור: שעתיים
מצרכים:
1 רימון
1/4 כרוב לבן
1/2 כרוב אדום
1 חבילה עירית או כוסברה
2 כפות שמן זית
1 כפית חומץ בלסמי
4 אגוזי מלך מקולפים
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
פותחים את הרימון ומוציאים את הגרעינים בתוך קערה.
קוצצים את העירית/כוסברה.
יש לקצוץ דק את הכרוב הלבן ואת הכרוב האדום.
מניחים בקערה את הכרוב, את גרעיני הרימון, העירית/הכוסברה הקצוצה, מלח ופלפל גרוס. זולפים מעל את החומץ ואת שמן הזית.
קוצצים את אגוזי המלך מפזרים מעל הסלט, מערבבים היטב ומקררים שעתיים לפני ההגשה.