סלט ברוקולי טרי

6 מנות

זמן ההכנה : 15 דקות

מצרכים:

2 ראשי ברוקולי טריים

1 מלפפון

1 כוס צימוקים מושרים במים למשך לילה

6 בצל ירוק

2 כפות צנוברים

6 ענפי נענע טרייה

6 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון טרי

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה :

מסננים את הצימוקים. קוצצים את הנענע.

מנקים את ראשי הברוקולי. מפרידים בין התפרחת והגבעולים. זורקים את הגבעולים. מניחים בקערת המיקסר את הלהב המתכתי. מניחים בתוך הקערה את תפרחת הברוקולי וטוחנים עד קבלת מרקם של סולת * אל תטחנו יתר על המידה אחרת תקבלו פירה.

מעבירים את סולת הברוקולי לקערת ההגשה. מוסיפים לה את הבצלים חתוכים לפרוסות דקות, המלפפון חתוך לקוביות, הצימוקים, הצנוברים, הנענע הקצוצה, מיץ הלימון והשמן.

מערבבים היטב, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

מומלץ להכין את הסלט כמה שעות מראש על מנת שיספוג את כל הטעמים. בנוסף יהיה קל יותר להקל את הברוקולי.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 144
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן