8 מנות
זמן ההכנה: 15 דקות
זמן בישול: 45 דקות
מצרכים:
למלית עשבי תיבול:
2 בצלי שאלוט
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור צ'רביל (עשב תיבול רב גוני ועדין )
2 ענפי טרגון
4 כפות קמח מצה
טימין
חרדל
2 ראשי שום חצויים לשניים
נתח צלעות בין 16 צלעות
אופן ההכנה:
מניחים את הנתח על תבנית. יש למרוח את הנתח עם חרדל.
שמים את כל מרכיבי המלית בקערה של קוצץ חשמלי וקוצצים עד קבלת מרקם אחיד. מניחים מעל החרדל ומהדקים. מניחים בצדדים את חצאי ראשי שום.
מוזגים מעל מעט שמן זית ומכניסים את הנתח לתנור שחומם מראש לחום של 220-240 מעלות. אופים במשך 45 דקות.
מגישים עם שעועית ירוקה או תפוחי אדמה אפויים.