4 מנות
זמן ההכנה: 20 דקות
זמן אפיה: 25 דקות
מצרכים:
4 חתיכות של סלמון
1/2 כרוב אדום
2 תפוח עץ
2 כפות חומץ תפוחים
3 כפות דבש נוזלי
1 כף שמן
שמן זית
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
את הכרוב יש לגרד דק. יש לקלף את התפוחים ובעזרת קולפן ז'ולאין מקלפים אותם לז'ולאינים.
במחבת סוטג' מחממים כף שמן, מוסיפים את הכרוב ואת התפוחים ומקפיצים במשך שלוש דקות. מוסיפים אז את החומץ והדבש וממשיכים לבשל עשר דקות כשמדי פעם מערבבים. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מצננים מעט.
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות (6).
חותכים ארבעה ריבועים של נייר אלומיניום ומניחים על משטח עבודה.
מפזרים במרכז כל ריבוע מתערובת הכרוב והתפוחים. מניחים מעל את נתחי הסלמון. ממליחים ומפלפלים וזולפים מעל מעט שמן זית. סוגרים כל ריבוע ומניחים אותם על תבנית. אופים בין 10 ל 15 דקות (תלוי בדרגת העשיה שרוצים).