6 מנות
זמן ההכנה: 15 דקות
זמן בישול: 20 דקות
מצרכים:
700 גר' דלורית
2 תפוחי אדמה
1 בצל
200 מ"ל חלב קוקוס
1 כף שמן זית
2 כפות כוסברה קצוצה או פטרוזיליה קצוצה
400 מ"ל מים
פלפל גרוס ומלח לפי הטעם
2 כפות ציר ירקות או כף אבקת מרק ירקות
אופן ההכנה:
שוטפים וחותכים את הדלורית ותפוחי האדמה לקוביות. שומרים על גרעיני הדלעת .קוצצים את הבצל .
במחבת בלי שומן מזהיבים קלות את גרעיני הדלורית וממליחים מעט . מצננים .
בסיר מחממים את השמן ומזהיבים את הבצל .מוסיפים את קוביות הדלורית ותפוחי אדמה .מוסיפים את המים ואת ציר הירקות .מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש .מבשלים במשך עשרים דקות .
מוסיפים את חלב קוקוס וטוחנים .
מגישים חם ומעטרים במעט כוסבררה/פטרוזיליה קצוצה וקצת מגרעיני הדלורית .