ממרח רוקפור

חומרים:
150 גר' גבינת רוקפור
50 גר' חמאה
כף חרדל
אופן ההכנה:
יש להוציא כשעה לפני ההכנה את חומרי הממרח.
בעזרת מזלג מועכים את הרוקפור ומוסיפים את החמאה.
מערבבים עד קבלת מסה אחידה ואז מוסיפים את החרדל.
טועמים ואם צריך משפרים לפי הטעם.
מגישים עם לחם קלוי או על מצע של עלי אנדיב (עולש).
בתיאבון!

IMG-20150503-WA0002

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן