4 מנות
זמן הכנה: 15 דקות
מצרכים:
250 גר' מסקרפונה
3 ביצים
2 לימונים
1 ליים
100 גר' סוכר
אופן ההכנה:
בעזרת זסטר עושים ז'וליאנים מקליפת הלימונים והליים ושומרים בצד. סוחטים את הלימונים ומעבירים את המיץ דרך מסננת ושומרים בצד. מפרידים בין החלמונים והחלבונים. בקערה מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד הבלילה תפוחה ובהירה.
בקערה שמים את המסקרפונה ומקפלים פנימה את תערובת החלמונים, מוסיפים את מיץ הלימון ושני שליש מקליפת הלימונים . מערבבים עד קבלת מסה אחידה. מקציפים את החלבונים עם קורט מלח עד קבלת קצף יציב וקשה. מקפלים אותו בתוך תערובת המסקרפונה. מחלקים לקערות הגשה, מעטרים ביתר קליפת הלימון ומכניסים לקירור לפחות שלוש שעות.