4 מנות
זמן ההכנה:10 דקות
זמן בישול: 15 דקות
מצרכים:
למוס האספרגוס:
10 אספרגוס קטנים
100 גר' גבינה לבנה 9%
מלח ופלפל גרוס
לקרם האבוקדו:
1 אבוקדו בשל
1 כף שמנת 42%
מלח (אם יש אז מלח סלרי)
1 כף מיץ לימון
פלפל גרוס
קליפות פרמזן
אופן ההכנה :
למוס האספרגוס:
יש לקלף את האספרגוס ולבשלם במים רותחים במשך 10 עד 15 דקות עד ריכוך . יש לסנן ועל מנת לשמור על הצבע לטבול אותם במי קרח . לסנן שוב ולשמור אותם בצד .
יש לטחון אותם יחד עם הגבינה הלבנה עד קבלת מרקם חלק . לתבל במלח ופלפל גרוס לפי הטעם.
לקרם האבוקדו :
בקערת מעבד המזון מניחים את האבוקדו ואת מיץ הלימון . טוחנים עד קבלת מרקם חלק . מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם .
להגשה: לוקחים 4 קעריות שקופות , מניחים בתחתית קרם אבוקדו ,מעל מוס אספרגוס ומעטרים בקליפת פרמזן . שומרים בקירור עד ההגשה .