מוסר ים עם חרדל

4 מנות

זמן ההכנה: 25 דקות

זמן בישול: 15 דקות

המצרכים:

2 דגי מוסר מפולטים

350 גר' שמפיניונים שטופים

3 עגבניות

100 גר' גבינה לבנה 9%

1 כף חדל גרעינים

1 בצל שאלוט

150 מ"ל יין לבן

1 כף פטרוזיליה קצוה

1 כפית שמן זית

מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:

יש לחמם את התנור לחום של 210 מעלות (טרמוסטט 7)

יש לקצוץ 100 גר' פטריות לקוביות קטנות.

יש לקצוץ את השאלוט, להניח אותו עם הפטריות הקצוצות והיין בתבנית. להמליח ולפלפל. להניח את התבנית על הגז ולהביא לרתיחה.

להניח את הדגים מעל ולהמליח ולפלפל אותם. להניח מעל התבנית רדיד אלומיניום ולאפות בין 12 ל15 דקות.

במקביל יש לקלף ולגלען את העגבניות. יש לפרוס כמה פרוסות ואת יתר העגבניות יש לחתוך לקוביות קטנות. להוסיף להם מלח ופלפל וכמובן את הפטרוזיליה הקצוצה. לערבב ולשמור בקירור.

יש לפרוס את יתר הפטריות לפרוסות דקות, לחמם במחבת את שמן הזית ולהקפיץ את הפטריות.

כשהדג אפוי, יש להניח אותו על תבנית חמה. את מיצי הבישול יש לטחון עם הגבינה הלבנה. שמים בסיר ומחממים עם החרדל על אש קטנה תוך כדי ערבוב.

מסביב לדג מקשטים בעזרת קוביות העגבניות, מעל הדגים מזליפים מן הרוטב ומעטרים בפרוסות העגבניות. מגישים עם הפטריות.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן