מאפה של אפונה ואספרגוס

6 מנות

זמן הכנה: 15 דקות

זמן אפיה: שעה

מצרכים:

2 חבילות של אספרגוס

200 גר' אפונה עדינה קפואה

4 ביצים

50 גר' קמח

1/2 ליטר חלב

50 גר' חמאה רכה

מלח ופלפל לבן גרוס

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.

מקלפים את האספרגוס וחותכים לחתיכות של 2 סמ'. את האפונה הקפואה חולטים במשך כ-3 דקות במי מלח רותחים. מסננים.

בקערה שמים 30 גר' חמאה ומוסיפים לה ביצה אחרי ביצה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד קבלת מסה אחידה. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מוסיפים למסה את האפונה ואת חתיכות האספרגוס.

משמנים תבנית חסינת אש, שופכים מעל את המסה. מנמיכים את החום של התנור ל130 מעלות, מכניסים את התבנית ואופים במשך שעה או עד שהמאפה זהוב ויציב.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן