8 מנות
זמן ההכנה: 30 דקות
זמן בישול: 5 דקות
זמן קירור: לפחות 12 שעות
מצרכים:
400 גר' שוקולד מריר
125 גר' אבקת שקדים
200 גר' קליפות תפוז מסוכרות
150 גר' חמאה
200 מ"ל שמנת מתוקה (38%)
40 גר' אבקת סוכר
4 כפות ליקר תפוזים
אופן ההכנה:
יש לחתוך את קליפות התפוזים לקוביות קטנות. לשים אותם בקערה ולהוסיף את ליקר התפוזים. מניחים בצד.
מחממים מחבת ושופכים בה את אבקת השקדים. מערבבים (זהירות שלא לשרוף). שופכים לקערה ומצננים.
בסיר שמים את קוביות השוקולד עם החמאה. וממיסים תוך כדי ערבוב. שמים בצד לצינון.
מכינים קצפת ותוך כדי מוסיפים את אבקת הסוכר.
מערבבים את השוקולד המומס עם אבקת השקדים ואת קליפות התפוזים. מקפלים לתוך המסה את הקצפת.
מרפדים תבנית אינגליש קייק עם ניילון נצמד בגודל גדול יותר מהתבנית.
שופכים פנימה את המסה וסוגרים מעל. מקררים לפחות 12 שעות.
שמים את הטרין בצלחת הגשה ופורסים אותה. מגישים כשהטרין קרה מאוד.