טארט פלפלים, עגבניות וקישואים (tarte a la piperade)

6 מנות
זמן ההכנה: 30 דקות
זמן אפיה: 25 דקות
מצרכים:
1 חבילה של בצק עלים עם חמאה
3 פלפלים (צהוב, אדום וירוק בהיר )
1 בצל
2 עגבניות בשלות
2 קישואים
3 ביצים
125 גר' גבינת כבשים מגוררת
מלח ופלפל גרוס
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
יש לחתוך את כל הירקות ולפרוס אותם דק. (כל ירק בנפרד).
מחממים במחבת את שמן הזית. מוסיפים ראשית את הבצל, מקפיצים אותו מעט ואז את הפלפלים. שוב מקפיצים אותם, ואז את הקישואים. ממשיכים להקפיץ את כל הירקות ולבסוף מוסיפים את העגבניות. ממליחים (מעט בגלל הגבינה ) ומפלפלים ממשיכים לבשל על אש בינונית במשך 25 דקות כדי שהירקות יגירו את כל הנוזלים. מצננים.
בקערה טורפים את הביצים עם הגבינה המגוררת.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות (6/7).
משמנים תבנית פאי ומסדרים מעל את הבצק. בעזרת מזלג מחוררים אותו.
מוסיפים את הביצים לתערובת הירקות ומערבבים היטב. שופכים מעל הבצק את תערובת הירקות ואופים במשך 25 דקות. עד שהטארט זהוב.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן