6 מנות
זמן ההכנה: 30 דקות
זמן אפיה: 25 דקות
מצרכים:
1 חבילה של בצק עלים עם חמאה
3 פלפלים (צהוב, אדום וירוק בהיר )
1 בצל
2 עגבניות בשלות
2 קישואים
3 ביצים
125 גר' גבינת כבשים מגוררת
מלח ופלפל גרוס
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
יש לחתוך את כל הירקות ולפרוס אותם דק. (כל ירק בנפרד).
מחממים במחבת את שמן הזית. מוסיפים ראשית את הבצל, מקפיצים אותו מעט ואז את הפלפלים. שוב מקפיצים אותם, ואז את הקישואים. ממשיכים להקפיץ את כל הירקות ולבסוף מוסיפים את העגבניות. ממליחים (מעט בגלל הגבינה ) ומפלפלים ממשיכים לבשל על אש בינונית במשך 25 דקות כדי שהירקות יגירו את כל הנוזלים. מצננים.
בקערה טורפים את הביצים עם הגבינה המגוררת.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות (6/7).
משמנים תבנית פאי ומסדרים מעל את הבצק. בעזרת מזלג מחוררים אותו.
מוסיפים את הביצים לתערובת הירקות ומערבבים היטב. שופכים מעל הבצק את תערובת הירקות ואופים במשך 25 דקות. עד שהטארט זהוב.
טארט פלפלים, עגבניות וקישואים (tarte a la piperade)
- לחצו לקריאת עוד מאמרים של >> כללי, פשטידות וקישים