טארט אגסים עם קרמבל ושוקולד

6 מנות

זמן הכנה: 30 דקות

זמן אפיה: 25 דקות

מצרכים:

1 קג' אגסים

150 גר' סוכר חום

2 כפיות תערובת ארבעה תבלינים

200 גר' שוקולד מריר

250 גר' קמח

150 גר' חמאה

בצק פריך

200 גר' קמח

110 גר' חמאה

קורט מלח

1 כף שמן

2 כפות מים קרים

אופן ההכנה:

להכנת הבצק יש לשים בקערת המערבל את הקמח,את מלח, השמן ואת החמאה שחתוכה לקוביות, מערבבים ומוסיפים את המים. מערבלים שוב עד קבלת כדור בצק. משמנים תבנית טארט ומשטחים בה את הבצק. שומרים בקירור כשעה.

בנתיים מקלפים את האגסים וחותכים אותם לקוביות, מעל מפזרים את תערובת ארבעת התבלינים. מערבבים.

להכנת הקרמבל מניחים בקערה את הקמח, הסוכר החום והחמאה הרכה ומערבבים עד קבלת בצק חולי.

בעזרת סכין קוצצים את השוקולד. מוסיפים אותו לתערובת הקרמבל ומערבבים יחד.

מחממים תנור לחום של 220 מעלות (7), כשהתנור חם אופים כמה דקות

את הבצק אך שומרים שלא ישחים.

מניחים את קוביות האגסים על מגבת מטבח וסופגים אותם מעט.

מוציאים את הבצק ומניחים עליו את קוביות האגסים, מעל שופכים את הקרמבל. אופים בתחתית התנור במשך כ-25 דקות או עד שהקרמבל זהוב.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן