טארטלטים עם מלון ופיסטוקים

4 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

זמן האפיה: 25 דקות

מצרכים:

1 מלון

1 בצק עלים (על בסיס חמאה)

250 גר' גבינת מסקרפונה

1 שקית סוכר וניל

1 חלבון

50גר' חמאה ועוד 20 גר' לשימון התבניות

100 גר' סוכר

200 מ"ל יין לבן קינוח

50 גר' פיסטוקים טבעיים

אופן ההכנה:

יש לחמם את התנור לחום של 180 מעלות. יש לשמן ארבע תבניות של טארטליטים. מניחים את בצק העלים על התבניות ומעבירים מעל את המערוך כך נוצרים ארבעה עיגולי בצק. מהדקים על התחתית ועל הדפנות.  מעל הבצק מניחים חופן של שעועית יבשה או חומוסים. מכניסים לתנור ואופים במשך 15 דקות.

במקביל חוצים את המלון ומגלענים אותו. בעזרת כף פריזיאן יוצרים עיגולי מלון. מניחים אותם בצד.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן