גראטן של קישואים וגבינה כחולה

6 מנות

זמן הכנה: 20 דקות

זמן אפיה: 25 דקות

מצרכים:

350 גר' גבינה כחולה

500 גר' תפוחי אדמה מבושלים

500 מ"ל חלב

400 גר' קישואים

1 בצל בינוני

1 ביצה

40 גר' חמאה

פלפל שחור טחון

מעט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

יש לחמם את התנור לחום של 200 מעלות

יש לפרוס את תפוחי אדמה לפרוסות.

שוטפים היטב את הקישואים ופורסים אותם לפרוסות דקות.

מקלפים ופורסים דק את הבצל.

במחבת סוטג' ממיסים את החמאה, מוסיפים את הבצל ומקפיצים אותו כשתי דקות. מוסיפים את פרוסות הקישואים ומקפיצים אותם עם הבצל על אש גבוהה כחמש דקות.

בתבנית חסינת אש מסדרים את פרוסות תפוחי אדמה ואת הקישואים והבצל. בקערה קטנה מערבבים יחד את הביצה עם החלב עד קבלת מסה אחידה, מפלפלים ומתבלים באגוז מוסקט. מעל מניחים פרוסות גבינה כחולה ומכניסים אותם מעט לתוך המסה.

מכניסים לתנור ואופים במשך עשרים דקות. מצננים כמה דקות מחוץ לתנור לפני ההגשה.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן