בצלים ממולאים עם סלמון מעושן

8 מנות

זמן ההכנה: 40 דקות

זמן אפיה: שעה

מצרכים:

8 בצלים אדומים

500 גר' תפוחי אדמה

300 גר' סלמון מעושן

1 כף שמן תירס

1/4 כוס שמן זית

2 כפיות קויאר אדום לקישוט

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

יש לקלף את הבצלים. לוקחים תבנית, שופכים את שמן התירס ומסדרים מעל את הבצלים. מחממים תנור לחום בינוני ואופים את הבצלים במשך שעה.

מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לרבעים. מבשלים אותם עד שהם מתרככים, מועכים אותם לפירה. מניחים את הפירה בסיר ומבשלים על אש קטנה תוך הוספה בהדרגה של שמן הזית. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. יש לחתוך את הסלמון המעושן לקוביות. מוסיפים את קוביות הסלמון לפירה ומערבבים.

כשהבצלים מוכנים, מצננים אותם. כשהם קרים, מרוקנים את הפנים ומשאירים רק את שני העלים החיצוניים. ממלאים שק זילוף עם התערובת. ואז בזהירות ממלאים את הבצלים.

מקשטים במעט קוויאר אדום.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן