חומרים ל- 15 יחידות:
4 ביצים
קורט מלח
תמצית וניל
1 כוס קמח
1כף קורנפלור
1 כוס חלב
2 כפות סוכר
30 גר’ חמאה
להכנת המלית:
1 גביע גבינה 9%
1 שמנת מתוקה להקצפה
2 שקיות סוכר וניל
1/4 כוס סוכר
תמצית וניל
קינמון
אופן ההכנה:
ממסים את החמאה, טורפים את הביצים ומוסיפים לחלב. מערבבים היטב
ומוסיפים את הסוכר, המלח, תמצית הוניל, הקמח והקורנפלור. מערבבים עד שאין גושים, מחממים מחבת לקרפים.
משמנים, יוצקים מעט מהתערובת, מסובבים במחבת כדי שהחומר יתפזר באופן שווה. מטגנים כחצי דקה מכל צד.
למלית:
מקציפים את השמנת עד שהיא יציבה מוספים בסוף סוכר וניל .
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר, תמצית וניל והקינמון.
לוקחים עלה בלינצ’ס מניחים כף מלית ואז מקפלים את החלק התחתון כלפי פנים ואת שני הכנפיים ומגלגלים.
להגשה: מניחים בצלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר. ניתן לקשט גם ברוטב שוקולד, או בקצפת, או רוטב אוכמניות.
בתיאבון