באס ברוטב שמנת ופורצ'יני

ל6 מנות
12 יחי' פילה באס

שמן זית
חמאה
מלח ופלפל
לרוטב:
שני מיכלי שמנת בישול
שני פילטים אנשובי
50 גר פטריות פורצ'יני מושחים ככ10 דקות במים חמים וקצוצים
2 שיני שום קצוצות דק

הכנת הרוטב:
שמים בסיר את הפטריות ,האנשובי והשמנת.מביאים לרתיחה.מוסיפים את השום.מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך ומקבל גוון חום בהיר.ממליחים ומפלפלים .

ממיסים במחבת שמן וחמאה .כשחם מניחים את הדגים על צד העור ומטגנים כ 3 דקות ואז הופכים ומטגנים בערך עוד דקה .
מניחים בצלחת עם רוטב מעל.
אפשר להגיש עם אורז או פירה .

בתאבון.

בס (4)

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן