6 מנות
12 יחי' פילה באס
שמן זית
חמאה
מלח ופלפל
לרוטב:
שני מיכלי שמנת בישול
שני פילטים אנשובי
גר' פטריות פורצ'יני מושרות כ-10 דקות במים חמים וקצוצים50
שיני שום קצוצות דק2
הכנת הרוטב:
שמים בסיר את הפטריות, האנשובי והשמנת. מביאים לרתיחה. מוסיפים את השום. מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך ומקבל גוון חום בהיר. ממליחים ומפלפלים.
ממיסים במחבת שמן וחמאה. כשהם חמים מניחים את הדגים על צד העור ומטגנים כ – 3 דקות ואז הופכים ומטגנים בערך עוד דקה.
מניחים בצלחת עם רוטב מעל.
אפשר להגיש עם אורז או פירה.