תבשיל של טלה אביבי

6 מנות

זמן ההכנה: 15 דקות

זמן בישול: שעה ורבע

מצרכים:

1,2 קג' בשר טלה חתוך לקוביות

2 לימונים פרוסים

500 גר' תחתיות ארטישוק קפואים

4 בצלי שאלוט קצוצים

2 שיני שום קצוצות

1 טבליה של ציר עוף

6 גבעולים של כוסברה קצוצים

1 כף חומץ בלסמי

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

יש להמיס את טבלית ציר עוף ב-150 מ"ל מים חותחים.

מחממים בסיר את שמן הזית ומזהיבים קלות את בצלי השאלוט והשום. מוסיפים את קוביות הבשר וסוגרים אותם. מוסיפים את פרוסות הלימון, את תחתיות הארטישוק, ממליחים ומפלפלים. שופכים מעל את ציר העוף. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים במשך שעה על אש בינונית. בודקים מדי פעם אם יש מספיק נוזלים ואם חסר מוסיפים מים. לאחר שעה ממשיכים לבשל כרבע שעה בלי מכסה כדי שהרוטב יצטמצם. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה. מתקנים את התיבול אם יש צורך ושופכים מעל את חומץ הבלסמי.

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 94
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן