תבשיל רטטוי

6 סועדים
חומרים:
2 זוקינים או קישואים חתוכים לקוביות עם הקליפה
2 חצילים עם הקליפה חתוכים לקוביות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
2 בצלים אדומים קצוצים
4 שיני שום כתושות
25 עגבניות שרי תמר חתוכות לחצי
100 גר' זיתי קלמטה מגולענים
1 פלפל חריף קצוץ (לא הכרחי)
מלח ופלפל
עשבי פרובנס (רוזמרין, תימין)
אופן ההכנה:
מחממים שמן זית לטיגון חצי עמוק (בגובה כ-2 ס"מ)
ומטגנים בנפרד את הזוקיני, החצילים והפלפלים עד שמזהיבים. מסננים לניקוז השמן.
בסיר אחר מחממים מעט שמן זית ומזהיבים קלות את הבצל. מוסיפים את הירקות המטוגנים. מערבבים.מוסיפים את העגבניות, הזיתים,השום,ממליחים ומפלפלים לפי הטעם .מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית כ-20 דקות . מדי פעם מערבבים ובודקים שעדיין יש נוזלים. אם חסר מוסיפים קצת מים.
ניתן לאכול חם או קר.

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

 
גיליון החודש
שער מגזין 90
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן