תבשיל רטטוי

6 סועדים
חומרים:
2 זוקינים או קישואים חתוכים לקוביות עם הקליפה
2 חצילים עם הקליפה חתוכים לקוביות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
2 בצלים אדומים קצוצים
4 שיני שום כתושות
25 עגבניות שרי תמר חתוכות לחצי
100 גר' זיתי קלמטה מגולענים
1 פלפל חריף קצוץ (לא הכרחי)
מלח ופלפל
עשבי פרובנס (רוזמרין, תימין)
אופן ההכנה:
מחממים שמן זית לטיגון חצי עמוק (בגובה כ-2 ס"מ)
ומטגנים בנפרד את הזוקיני, החצילים והפלפלים עד שמזהיבים. מסננים לניקוז השמן.
בסיר אחר מחממים מעט שמן זית ומזהיבים קלות את הבצל. מוסיפים את הירקות המטוגנים. מערבבים.מוסיפים את העגבניות, הזיתים,השום,ממליחים ומפלפלים לפי הטעם .מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית כ-20 דקות . מדי פעם מערבבים ובודקים שעדיין יש נוזלים. אם חסר מוסיפים קצת מים.
ניתן לאכול חם או קר.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן