תבשיל פטריות

6 מנות

זמן ההכנה: 15 דקות

זמן בישול: 30 דקות

מצרכים:

1,3 קג' פטריות (שמפיניון, פורטובלו, יער, מלך )

1 בריוש מיובש ומפורר לפירורים

1 עגבניה מקולפת וקצוצה

1 בצל שאלוט קצוץ

5 עלי בזיליקום קצוצים

1 כף פטרוזיליה קצוצה

5 כפות שמנת 42% (קרם פרש )

1/2 כוס יין פורט

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

יש לנקות את הפטריות ולחתוך אותם לחתיכות.

מניחים בסיר את כל הפטריות, העגבניה, הבצל שאלוט, השמנת, היין פורט, הבריוש, מלח ופלפל גרוס. מערבבים ומכסים.

מתחילים את הבישול על אש גבוהה עד שהתבשיל מגיע לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש נמוכה ובעבוע קל למשך שלושים דקות.

את עשבי התיבול מפזרים לפני ההגשה.

 

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

 
גיליון החודש
שער מגזין 89
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן