תבשיל פטריות

תבשיל-פטריות

6 מנות

זמן ההכנה: 15 דקות

זמן בישול: 30 דקות

מצרכים:

1,3 קג' פטריות (שמפיניון, פורטובלו, יער, מלך )

1 בריוש מיובש ומפורר לפירורים

1 עגבניה מקולפת וקצוצה

1 בצל שאלוט קצוץ

5 עלי בזיליקום קצוצים

1 כף פטרוזיליה קצוצה

5 כפות שמנת 42% (קרם פרש )

1/2 כוס יין פורט

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

יש לנקות את הפטריות ולחתוך אותם לחתיכות.

מניחים בסיר את כל הפטריות, העגבניה, הבצל שאלוט, השמנת, היין פורט, הבריוש, מלח ופלפל גרוס. מערבבים ומכסים.

מתחילים את הבישול על אש גבוהה עד שהתבשיל מגיע לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש נמוכה ובעבוע קל למשך שלושים דקות.

את עשבי התיבול מפזרים לפני ההגשה.

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 127
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן