תבשיל עולש

4 מנות
זמן ההכנה: 5 דקות
זמן בישול: שעה
מצרכים:
8 עולש
2כפות שמן זית
1/4 ליטר מים
מלח ופלפל שחור גרוס
עשבי תיבול מפרובנס
1 כף ציר בקר
אופן ההכנה:
במחבת סוטאז' מחממים את שמן הזית על אש בינונית. במקביל חותכים את הקצוות של העולש ומורידים את העלים הפגומים. חותכים כל עולש לאורך לשניים. מניחים אותם במחבת על הצד השטוח .מטגנים אותם כשבכל חמש דקות הופכים אותם לצד השני. לאחר 15 דקות מוסיפים מחצית מכמות המים, ממליחים מעט ומפלפלים. מפזרים מעל מעט מעשבי פרובנס. ממשיכים מדי פעם להפוך את העולש. אחרי עוד 15 דקות מוסיפים את יתר המים ואת ציר הבקר וממשיכים עוד לבשל כ15 דקות.

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

 
גיליון החודש
שער מגזין 90
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן