תבשיל עולש

4 מנות
זמן ההכנה: 5 דקות
זמן בישול: שעה
מצרכים:
8 עולש
2כפות שמן זית
1/4 ליטר מים
מלח ופלפל שחור גרוס
עשבי תיבול מפרובנס
1 כף ציר בקר
אופן ההכנה:
במחבת סוטאז' מחממים את שמן הזית על אש בינונית. במקביל חותכים את הקצוות של העולש ומורידים את העלים הפגומים. חותכים כל עולש לאורך לשניים. מניחים אותם במחבת על הצד השטוח .מטגנים אותם כשבכל חמש דקות הופכים אותם לצד השני. לאחר 15 דקות מוסיפים מחצית מכמות המים, ממליחים מעט ומפלפלים. מפזרים מעל מעט מעשבי פרובנס. ממשיכים מדי פעם להפוך את העולש. אחרי עוד 15 דקות מוסיפים את יתר המים ואת ציר הבקר וממשיכים עוד לבשל כ15 דקות.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן