תבשיל חורפי של ברווז עם ירקות – Pot-au-feu de canard

6 מנות

זמן הכנה: 40 דקות

זמן בישול: שעה וחצי

מצרכים:

1 ברווז מחולק למנות

1 כרוב לבן

4 גזרים

4 לפתות

4 כרישות

2 בצלים

1 ציפורן

2 שיני שום קצוצות

1 כף שומן אווז

2 ליטר ציר עוף

חופן גרעיני כוסברה

 חופן גרעיני פלפל שחור

אופן ההכנה:

קולפים ושוטפים את הירקות. חותכים את כל הירקות ל-4 .קושרים את הכרישות יחד. מקלפים את הבצלים. באחד נועצים את הציפורן ואת השני פורסים דק.

ממיסים בסיר את שומן האווז, מוסיפים את הבצל הפרוס ואת שיני השום. מזהיבים אותם קלות. (יש להזהר לא לשרוף). מוסיפים את חתיכות הברווז ומזהיבים אותם מכל צדדיהם. מוסיפים את ציר העוף, את הבצל עם הציפורן, גרעיני הכוסברה ואת גרעיני הפלפל השחור. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את עוצמת האש ומבשלים כשהסיר מכוסה ותוך בעבוע במשך 45 דקות.

לאחר מכן מוסיפים את הירקות וחשוב מאוד שהם יהיו מכוסים במרק. אם לא, יש להוסיף מים רותחים. מכסים שוב ומבשלים עוד 45 דקות.

שמתם לב שלא המלחנו בגלל מליחות ציר העוף. אם יש צורך מתקנים את התיבול לפני ההגשה.

 

ניתן להגיש לצד תפוחי אדמה מאודים.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן