רושטי תפוחי אדמה (שוויצרי)

מתכון ל 4 סועדים

6 תפוחי אדמה גדולים

1 בצל גדול

100 גרם חמאה

קורט אגוז מוסקט

מלח ופלפל

קרם פרש להגשה

וניתן להוסיף קוויאר אדום.

הוראות הכנה:

לקלף את תפוחי האדמה, לגרד על פומפייה גסה או בעזרת מעבד מזון.

לאחר בגירוד יש לסחוט טוב טוב את תפוחי האדמה על מנת להוציא את כל הנוזלים שתפוחי האדמה הגירו.

במקביל לפרוס את הבצל לפרוסות דקות.

להמיס בתוך במחבת בקוטר 28,  30 גרם חמאה ולהוסיף את פרוסות הבצל, ולטגן עד הזהבה.

להוסיף את הבצל לתפוחי האדמה המגורדים לערב היטב, להמליח ולפלפל לפי הטעם ולהוסיף אגוז מוסקט.

באותה המחבת שהשתמשנו להמיס 40 גרם חמאה, ולשטח את התערובת בתוך המחבת בצורה אחידה, ולטגן עד הזהבה, על אש נמוכה, בזמן הטיגון יש לחסות את המחבת אל מנת ליצור אידוי ובישול מלא של הרושטי.

כאשר הצד התחתון מוזהב, הופכים את המחבת על צלחת חסינת אש.

ממיסים 30 גרם חמאה ומחזירים בעדינות את הרושטי לטיגון בצד השני.

הגשה:

מחלקים את הרושטי למשולשים ומגישים לכל סועד, כשבמרכז השולחן, מגישים קרם פרש וקוואיר.

וכל סועד יכול להוסיף מעל קרם פרש וגם אם אוהבים קוויאר אדום (סלמון).

בתאבון.

2014-10-10 02.45.15

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן