רושטי תפוחי אדמה (שוויצרי)

מתכון ל 4 סועדים

6 תפוחי אדמה גדולים

1 בצל גדול

100 גרם חמאה

קורט אגוז מוסקט

מלח ופלפל

קרם פרש להגשה

וניתן להוסיף קוויאר אדום.

הוראות הכנה:

לקלף את תפוחי האדמה, לגרד על פומפייה גסה או בעזרת מעבד מזון.

לאחר בגירוד יש לסחוט טוב טוב את תפוחי האדמה על מנת להוציא את כל הנוזלים שתפוחי האדמה הגירו.

במקביל לפרוס את הבצל לפרוסות דקות.

להמיס בתוך במחבת בקוטר 28,  30 גרם חמאה ולהוסיף את פרוסות הבצל, ולטגן עד הזהבה.

להוסיף את הבצל לתפוחי האדמה המגורדים לערב היטב, להמליח ולפלפל לפי הטעם ולהוסיף אגוז מוסקט.

באותה המחבת שהשתמשנו להמיס 40 גרם חמאה, ולשטח את התערובת בתוך המחבת בצורה אחידה, ולטגן עד הזהבה, על אש נמוכה, בזמן הטיגון יש לחסות את המחבת אל מנת ליצור אידוי ובישול מלא של הרושטי.

כאשר הצד התחתון מוזהב, הופכים את המחבת על צלחת חסינת אש.

ממיסים 30 גרם חמאה ומחזירים בעדינות את הרושטי לטיגון בצד השני.

הגשה:

מחלקים את הרושטי למשולשים ומגישים לכל סועד, כשבמרכז השולחן, מגישים קרם פרש וקוואיר.

וכל סועד יכול להוסיף מעל קרם פרש וגם אם אוהבים קוויאר אדום (סלמון).

בתאבון.

2014-10-10 02.45.15

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

 
גיליון החודש
שער מגזין 90
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן