רושטי תפוחי אדמה (שוויצרי)

4 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

זמן טיגון: 20 דקות

מצרכים:

6 תפוחי אדמה גדולים

1 בצל גדול

100 גרם חמאה

קורט אגוז מוסקט

מלח ופלפל

קרם פרש להגשה

וניתן להוסיף קוויאר אדום

אופן ההכנה:

לקלף את תפוחי האדמה, לגרד על פומפייה גסה או בעזרת מעבד מזון.

לאחר הגירוד יש לסחוט טוב טוב את תפוחי האדמה על מנת להוציא את כל הנוזלים שתפוחי האדמה הגירו.

במקביל לפרוס את הבצל לפרוסות דקות.

להמיס בתוך במחבת בקוטר 28,  30 גרם חמאה ולהוסיף את פרוסות הבצל, ולטגן עד הזהבה.

להוסיף את הבצל לתפוחי האדמה המגורדים, לערבב היטב, להמליח ולפלפל לפי הטעם ולהוסיף אגוז מוסקט.

באותה המחבת שהשתמשנו יש להמיס 40 גרם חמאה, לשטח את התערובת בתוכה בצורה אחידה, ולטגן עד הזהבה על אש נמוכה. בזמן הטיגון יש לכסות את המחבת על מנת ליצור אידוי ובישול מלא של הרושטי.

כאשר הצד התחתון מוזהב, הופכים את המחבת על צלחת חסינת אש.

ממיסים 30 גרם חמאה ומחזירים בעדינות את הרושטי לטיגון בצד השני.

הגשה: מחלקים את הרושטי למשולשים ומגישים לכל סועד, כשבמרכז השולחן, מגישים קרם פרש וקוואיר.

וכל סועד יכול להוסיף מעל קרם פרש וגם אם אוהבים קוויאר אדום (סלמון).

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 146
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן