4 מנות
זמן ההכנה: 40 דקות
זמן בישול: 50 דקות
מצרכים:
800 גר' רוסביף
4 שיני שום כתושות
400 גר' פטריות
80 גר' גרעיני רימון
2 כפות פטרטזיליה קצוצה
8 כפות מים
20 גר' חמאה
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
בסיר חסין אש מחממים את שמן הזית. מניחים את הרוסביף וסוגרים אותו מכל צדדיו. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מוסיפים את הפטריות ואת השום הכתוש. מכסים את הסיר ומבשלים ארבעים דקות. מרימים את מכסה ושופכים מעל הבשר את המים, מגרדים מעט את תחתית הסיר וממשיכים לבשל עוד עשר דקות על אש נמוכה וכשהסיר מכוסה.
במקביל ממיסים במחבת את החמאה ומקפיצים בה במשך כשתי דקות את גרעיני הרימון.
כשהבשר מוכן פורסים אותו דק. מניחים בכל צלחת כמה פרוסות ומעל מניחים מהפטריות וגרעיני הרימון. זולפים מעט ממיצי הבישול ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.
מגישים לצד שעועית ירוקה או תפוחי אדמה מוקפצים.