קסרול של ארטישוק ירושלמי ופטריות

 4 מנות

זמן הכנה: 20 דקות

זמן בישול: 26 דקות

מצרכים:

1 בצל קצוץ

2 שיני שום קצוצות

125 גר' פטריות יער

125 גר' פטריות מלך היער

400 גר' ארטישוק ירושלמי

1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה

35 גר' חמאה מלוחה

1 כפית אוכמניות

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

יש לנגב את הפטריות ולחתוך אותם לפרוסות .יש לקלף את הארטישוק הירושלמי ולחתוך אותו לקוביות לא עבות .

במחבט סוטאג' ממיסים את החמאה ומוסיפים את הבצל ואת השום. מזהיבים אותם ומוסיפים את הארטישוק הירושלמי, מערבבים ומכסים .מנמיכים את האש ומבשלים במשך 12 דקות .

מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לבשל עוד עשר דקות ועד שהמים שהגירו מן הפטריות מתחילים להתאדות. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה. מערבבים ומבשלים עוד כ-2 דקות.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 137
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן