קסרול של ארטישוק ירושלמי ופטריות

4 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

זמן בישול: 26 דקות

מצרכים:

1 בצל קצוץ

2 שיני שום קצוצות

125 גר' פטריות יער

125 גר' פטריות מלך היער

400 גר' ארטישוק ירושלמי

1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה

35 גר' חמאה מלוחה

1 כפית אוכמניות

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

יש לנגב את הפטריות ולחתוך אותם לפרוסות .יש לקלף את הארטישוק הירושלמי ולחתוך אותו לקוביות לא עבות .

במחבט סוטאג' ממיסים את החמאה ומוסיפים את הבצל ואת השום. מזהיבים אותם ומוסיפים את הארטישוק הירושלמי, מערבבים ומכסים .מנמיכים את האש ומבשלים במשך 12 דקות .

מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לבשל עוד עשר דקות ועד שהמים שהגירו מן הפטריות מתחילים להתאדות. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה. מערבבים ומבשלים עוד כ-2 דקות.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 136
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן