קלפוטי גבינת רוקפור עם פטריות

קלפוטי-גבינת-רוקפור-עם-פטריות

4 מנות – תבנית פאי 24

זמן הכנה: 25 דקות

זמן אפיה: 20 דקות

מצרכים

125 גר' קמח

100 גר' רוקפור

10 פטריות מסוג שמפיניון

300 מ"ל חלב

3 ביצים

1 כפית סוכר

חמאה לשמון התבנית

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

יש לחמם את התנור לחום של 180 מעלות (6)

יש לנגב את הפטריות ולפרוס אותן לחתיכות גדולות.

יש לשמן את תבנית הפאי עם קצת חמאה. להניח מעל את חתיכות הפטריות.

שמים בקערה את הביצים ומוסיפים להם את הסוכר. מערבבים בעזרת מטרפה עד קבלת מרקם אחיד ומוקצף. מוסיפים את החלב ואת גבינת הרוקפור. מערבבים היטב. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם (זהירות גבינת הרוקפור מלוחה!). תוך כדי ערבוב מוסיפים את הקמח כדי למנוע יצירת גושים. מערבבים עד קבלת מרקם אחיד. שופכים את התערובת מעל הפטריות ואופים במשך עשרים דקות.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 125
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
מודעת פרסום של שי מזרחי - מלחמות ה- AI
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן