קלאפוטי דובדבנים

חומרים:
200 מ"ל שמנת
מקל וניל
100 מ"ל חלב
3 ביצים
50 גר' סוכר
70 גר' קמח
1 כף ליקר דובדבנים
1 צנצנת דובדבנים
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות
יוצקים שמנת לסיר קטן ,חוצים את מקל וניל לאורכו,מגרדים את הגרעינים מעל השמנת ומוסיפים גם את המקל.
מחממים בעדינות כמה דקות. מסירים מהאש,מוסיפים את החלב ומקררים.
מסננים ומסלקים את מקל וניל.
טורפים את הביצים עם הסוכר והקמח לתערובת חלקה.מוסיפים את השמנת תוך כדי טריפה.מוסיפים את הליקר והדובדבנים.מערבבים היטב.
יוצקים לתבנית חסינת חום ואופים כ 30-35 דקות, או עד שהמאפה מזהיב.מאבקים מעל באבקת סוכר ומגישים חמים.
בתאבון.
קלפוטי דובדבנים

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן