לצד הלחימה המתמשכת והתקווה לשובם הביתה במהרה של החטופים, תיאטרון הסימטה מציג את לוח המופעים לחודש מרץ, עם שלל הצגות
ענווה הינה מודעות עצמית בריאה ואשר מכירה במגבלות והכל מתוך כוונה ורצון ללמוד ולהתפתח ולפיכך נתפסת כחשובה בשלל היבטים חומרי
אדר הוא החודש שנהפך ליהודים מיגון לשמחה ומאבל ליום טוב, וזו הסגוליות של הזמן הזה. "ונהפוך הוא". בעצם מעשה המגילה
אנחנו לקראת חג הפורים – חג שמח שמגיע בתקופה קשה שלנו כמדינה. בתקופה בה אנו מתקשים למצוא סיבות לשמוח. ויליאם
מאת: קטי פישר החשיבות של הסטורי-טלינג לריפוי ולצמיחה אישית ידועה מזה שנים רבות, והיום יותר מתמיד, בעיקר במחוזותינו לאור
שאלה טובה ותלוי את מי שואלים. אנו יכולים לקחת את השאלה למקומות רבים, ואני רוצה להתייחס לשאלה בתחום המשפחה, ובעיקר
אי אפשר לדבר על אירוח צרפתי בלי להתפעל מהשילוב של איכות, טעם ועדינות שבו. אבל למרות היוקרה שמקושרת לעולם הגורמה
חג פורים מתקרב ובא, בחג זה נוהגים לשים מסכות על הפנים והוא נחשב לחג הכי שמח שיש. אני רוצה לשים
4 מנות מנה מאזור של אוברן (Auvergne). מנה חורפית ומאוד מנחמת. אפשר להגיש לצד סלט חסה. זמן ההכנה: 30 דקות
4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 2 בצלי שאלוט 30 גר' חמאה 1 ראש סלרי
כלי נגישות