קינוחים
החופש הגדול לקראת סיום ואנחנו עומדים לחזור לשגרה
בתור בעלי עסקים במהלך החופש עבדנו "מאחורי הקלעים" בצורה אינטנסיבית לקידום העסק שלנו ועכשיו עלינו לפעול במספר רבדים בו זמנית
מעברים, ים, חום ומסגרת חדשה
אנחנו כבר באמצע חודש יולי. עברנו מתקופה שגרתית שבה קמים בבוקר והולכים לבית הספר ולעבודה, אחר הצהריים לחוגים, ארוחת ערב
לחפש אחרי הזהות שלנו
סיגל ז'ולייט שיליאן-פדלון: בספרי "שיגע" היה חשוב לי לתת ביטוי לשם המקורי שלי ז'ולייט, בעיקר מתוך התחושה שאם לא אעשה
כשאומרים מעברים, מי מאיתנו כהורים חושב על חופשת הקיץ?
כן, חושבים על קייטנות, על נערים ללא השגחה, על כספים. הילדים כן חושבים על מעברים: ממסגרת שנכפתה עליהם למסגרת שבחרו,
למה עסק צריך לבנות תקציב ואיך בונים אותו?
תקציב הוא כלי ניהולי שבעזרתו ניתן לתכנן את ההכנסות וההוצאות ולנהלם במהלך שנה, חודש ,שבוע ואף יום .הוא פועל יוצא
טארט משמשים
זמן הכנה: שעה + 50 דקות קירור במקרר זמן אפיה כולל: שעה אחת מספר סועדים: 6 עד 8 חומרים: 250
טרין ירקות
מצרכים: 1 פלפל אדום 1פלפל צהוב 1 חציל בינוני 1 בצל בינוני 400 גר' קישואים (3 קישואים בינוניים) 300 גר'
דג מוסר ים אפוי בתנור
4 מנות זמן הכנה: 10 דקות זמן אפיה: 20 דקות מצרכים: 1 דג מוסר ים במשקל 1.5 קג' 2 עגבניות
מי שומר על ילדינו?
בצל פרשת מותה של התינוקת יסמין וינטה בגן הילדים בפ"ת שהסעירה את המדינה, יחד עם פרשות ההתעללות בבתי אבות ובחסרי